Nove Holding
Новини

08.12.2016

Удължаване на гласуването за Спортист на годината 2016


Уважаеми колеги,
 Бихме искали да ви съобщим, че поради големия интерес срокът за гласуване за Спортист на годината, Отбор на годината и Спортист с увреждания на годината 2016 се удължава с 24 часа. Фóрмата за регистрация и гласуване ще бъде достъпна до 24:00 ч. на 9 декември 2016 г. (петък).
 Също така имаме удоволствието да ви съобщим, че всеки от вас, попълнил успешно анкетата за избор на „Спортист на годината“, „Отбор на годината“ и „Спортист с уврежадния на годината“ 2016 ще има възможността да учавства и в томбола с награда мобилен телефон Huawei P9 lite, осигурена от нашия дългогодишен партньор Мтел.
Името на печелившия ще бъде изтеглено на официалната церемония по награждаването на Спортист на годината.
 Напомняме ви, че от вашата активност зависи кой ще застане на първо място и ще получи най-реномираната награда в родния спорт.
 Молим всички регистрирали се, но все още не гласували журналисти да попълнят анкетните си карти и да финализират своя вот до 9 декември 2016 г. включително.
  Заявката за акредитации за церемонията ще бъде достъпна от 12 демеври 2016 г. (петък) онлай на адрес http://sportistnagodinata.bg/acredit.aspx
  С уважение,
 Организационен екип
„Спортист на годината“ 2016